Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Noutati-Blog

Camera megapixel ip bullet cu 20x zoom optic

Brickcom Corporation, lider pe piata solutiilor de supraveghere IP anunta lansarea camerei OB-200NP-LR WDRPro-20X, prima camera din lume tip bullet de 2 megapixeli cu vedere de noapte IR pentru distanta mare, zoom optic 20X.

1. iluminatoare IR incorporate cu raza de actiune peste 100m

Citește mai departe...

Brickcom a primit licenta pentru Apple MFi

Brickcom a primit licenta pentru Apple MFi (Made for iPod/iPad/iPhone)!

Brickcom Corporation, lider pe piata solutiilor de supraveghere IP este onorata sa anunte ca a primit oficial licenta Producator MFi si a devenit astfel producator autorizat MFi.
Licenta pentru producerea dispozitivelor MFi, simbol pentru cea mai buna calitate si compatibilitate cu produse Apple precum iPod, iPhone si accesorii audio AirPlay,

Citește mai departe...

Ce este lentila panomorfa de la camera panoramica ?

Lentila tip ochi-de-peste (fisheye) este foarte intalnita in aplicatiile care necesita vedere larga a spatiului inconjurator si vedere panoramica gratie unghiului extrem de larg (180 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala). O camere de supraveghere video cu lentila fisheye poate monitoriza intreaga zona o singura data pentru a obtine informatii complete. In acest moment, exista pe piata un alt tip de lentila speciala care indeplineste aceeasi sarcina, depasind performantele lentilei fisheye. Aceasta lentila se numeste panomorfa si atrage din ce in ce mai multa atentie din partea specialistilor.

Citește mai departe...

Rezolutie 1080p la 60 fps-camera megapixel ip BRICKCOM

Brickcom anunta lansarea unei noi camere de inalta performanta – FB-H200NP-WDRPro!

Brickcom Corporation, unul dintre liderii de pe piata solutiilor de supraveghere video megapixel IP, anunta lansarea unei noi generatii de camere: camere de inalta performanta.
Camerele din aceasta categorie contin litera H in denumire (de la “High performance”) si au urmatoarele date tehnice:

Citește mai departe...

Camere megapixel ip entry line – seria NF

Pentru a mentine flexibilitatea ofertei sale, producatorul Brickcom a introdus in gama sa de camere o serie noua de camere megapixel ip care au sufixul NF.
Indicativul NF inseamna N-senzor 1 / 2.8mm Sony CMOS Exmor, iar F-lentila fixa. Deci camerele care au acest indicativ sunt camere potrivite pentru supravegherea la iluminare scazuta (low-lux) datorita senzorului performant de la Sony care produce imagini de claritate superioara atat ziua, cat si noaptea. Lentila fixa poate fi de 4mm, 6mm, 8mm, 2.8mm sau 3.6mm.

Citește mai departe...