Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Noutati-Blog

Brickcom a primit licenta pentru Apple MFi (Made for iPod/iPad/iPhone)!

Brickcom Corporation, lider pe piata solutiilor de supraveghere IP este onorata sa anunte ca a primit oficial licenta Producator MFi si a devenit astfel producator autorizat MFi.
Licenta pentru producerea dispozitivelor MFi, simbol pentru cea mai buna calitate si compatibilitate cu produse Apple precum iPod, iPhone si accesorii audio AirPlay,

reprezinta garantia ca produsele trec testele de certificare stabilite de Apple pentru a indeplini standardele de performanta. Gratie acestei licentieri, Brickcom poate acum nu numai sa produca accesoriile electronice Apple, ci si sa furnizeze clientilor sai produse demfiapple1inalta calitate si fiabilitate.
In afara de camere IP, NVR-uri si accesorii de retea, Brickcom ofera o gama larga de solutii, precum servicii cloud, aplicatii smart-home si solutii de securitate de la A la Z cu scopul de a da clientilor un serviciu complet si de incredere. Ca membru in programul MFi, Brickcom va depune toate eforturile de a fi cel mai bun si de a crea un viitor promitator pentru clientii sai.