Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

FocusEasy - tehnologie Brickcom pentru camerele megapixel IP

Corporatia Brickcom este fidela misiunii sale de a face munca instalatorilor mai usoara. In acest sens, Brickcom a introdus FocusEasy™, o tehnologie unica si inovatoare cu ajutorul careia focalizarea camerei se realizeaza mai usor, mai rapid si fara niciun alt echipament ajutator! Combinatia dintre algoritmul inovator al Brickcom si semnalizatorul audio incorporat (buzzer) ii permite instalatorului sa se foloseasca doar de auz si maini pentru a regla focus-ul cu rapiditate. In trei pasi usori, chiar si un utilizator novice poate sa obtina focalizarea (focus) camerei intr-un minut cu ajutorul tehnologiei FocusEasy™.
Notiunea principala care sta la baza FocusEasy™ este similara cu radarul folosit de masina pentru mersul in marsarier. In timpul operatiunii de focalizare, instalatorul este informat cu privire la gradul de claritate de buzzer. Cu cat imaginea este mai neclara, cu atat se prelungeste perioada de timp dintre avertizarile sonore. Cand imaginea devine din ce in ce mai clara, avertizarile se succed mai rapid. Odata ce imaginea a fost focalizata, buzzerul emite un sunet lung de 3 secunde pentru a-l anunta pe instalator.
De obicei, doi sau mai multi tehnicieni colaboreaza pentru a se asigura ca imaginea camerei cctv sau IP este focalizata, dintre care cel putin o persoana regleaza manual lentila camerei, iar alta persoana da instructiuni in timp ce verifica imaginea pe monitor. Din cauza dificultatilor de comunicare si a transmisiei video cu intarzieri, instalarea unei camere devine de cele mai multe ori un proces consumator de timp. Acest lucru este valabil mai ales cand vine vorba de instalari complexe, precum instalarea unei camere de exterior, a unui numar mare de camere sau in cazul instalatorilor nepriceputi.
Au aparut cateva metode pentru a usura acest proces, dar fiecare are avantaje si dezavantaje. Un tester cctv portabil poate sa transforme acest proces intr-unul care sa fie indeplinit de o singura persoana, dar imaginea furnizata de monitorul testerului cctv poate fi de slaba calitate ceea ce inseamna ca instalatorul nu face reglarile corecte. Mai mult de atat, in cazul unei camere IP fara iesire TV testerul cctv isi pierde utilitatea. Functia auto focus cu care sunt dotate camerele ptz si speed dome elimina problema focalizarii, dar asemenea camere sunt scumpe si mai putin durabile decat o camera standard.
Functia FocusEasy™ a camerelor Brickcom elimina problemele mentionate mai sus cu ajutorul algoritmului inovator fara adaugarea vreunui cost hardware. Camerele cu functia FocusEasy™ pot fi la fel de competitive ca o camera IP standard. FocusEasy™ imbunatateste semnificativ eficienta instalarii si reduce costul manoperei la minimum.

Urmatoarele camere sunt dotate cu functia FocusEasy™:
Seria box cu lentila fixa FB-300Np, FB-300Ap, FB-500Ap,
Seria dome antivandal VD-202Np, VD-302Ap, VD-502Ap,
Seria camera cu picior de exterior OB-302Np, OB-302Ap, OB-502Ap.

Cum se foloseste vedeti mai jos :