Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Intelligent Multi-Profile Sensor Management®


Intelligent Multi-Profile Sensor Management® este o functie inteligenta (marca inregistrata Brickcom) menita sa ridice nivelul de flexibilitate al camerei care o foloseste. Aceasta functie este data de un program complex al carui scop este sa foloseasca la maxim capacitatile camerei si astfel sa se adapteze la medii variabile pentru a furniza cea mai buna imagine in conditiile respective.

Functia Intelligent Multi-Profile Sensor Management® prezinta 5 profile, dand clientului posibilitatea sa configureze setari multiple ale imaginii precum stralucire, contrast si expunere. Acest lucru ii va permite camerei sa surprinda imagini video de supraveghere mult mai bune in situatii cu nivel de lumina schimbator. Profilele pot fi setate sa intre in functiune automat conform programului definit de client. Sunt trei profile pre-setate (de zi, de noapte si de apus) si doua profile care pot fi setate de client, ridicand astfel camera la un nivel de flexibilitate fara precedent.

Camerele care suporta functia Intelligent Multi-Profile Sensor Management® sunt MD-200NP-V5, FD-301AF, OB-200NP-V5, VD-202NP-V5.

Setarile se fac prin programul Easy Config propriu camerelor megapixel IP marca Brickcom - mai jos vedeti cum se fac acestea: