Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Noutati-Blog

Brickcom Corporation, lider pe piata solutiilor de supraveghere IP anunta lansarea camerei OB-200NP-LR WDRPro-20X, prima camera din lume tip bullet de 2 megapixeli cu vedere de noapte IR pentru distanta mare, zoom optic 20X.

1. iluminatoare IR incorporate cu raza de actiune peste 100m

Iluminatoarele IR incorporate in camera OB-200Np-LR WDRPro-20X pot depasi distanta de 100m ceea ce o transforma intr-o camera capabila sa asigure imagini de calitate superioara pentru utilizatorii care se afla in conditii de iluminare foarte scazuta. Astfel aceasta camera va fi folosita in principal pentru supravegherea pe drumuri lungi si inguste, inclusiv holuri, porturi, autostrazi si piste.

2. incorporeaza tehnologia Brickcom pentru amplificare: 120dB WDR enhancement
Avand tehnologia de amplificare 120dB WDR dezvoltata de Brickcom, aceasta camera poate afisa imagini clare provenind din zone cu straluciri, contrast mare, lumina puternica din spate si reflectii de lumina. La aceasta se adauga functia de zoom 20X cu auto focus care ii permite utilizatorului sa realizeze doua actiuni: sa focalizeze cu precizie si rapiditate, sa urmareasca obiectul aflat in miscare si sa surprinda imaginea acestuia.

2015 brickcom launch 20x

3. incorporeaza tehnologia DIS (digital image stabilizer – stabilizator digital al imaginii)
Avand in vedere ca actiunea de zoom in si zoom out (apropiere si departare) poate afecta stabilitatea camerei si calitatea imaginii, Brickcom a dotat camera OB-200Np-LR WDRPro-20X cu tehnologie DIS pentru a rezolva problema camerei care se clatina. Functia DIS poate detecta din interior ca imaginea tremura din cauza camerei care se clatina si atunci efectueaza procesarea digitala de compensare pentru a elimina tremuratul imaginii si pentru a stabiliza iesirea video.
Camera de retea OB-200Np-LR WDRPro-20X este disponibila incepand cu luna iunie 2015. Pentru mai multe detalii, rugam sa ne contactati la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.